Wijn in blik: de ideale stranddrank

Still beelden 2WINE EXTRA Strand Large 2

Terwijl traditionele flessen wijn altijd populair zijn geweest, wint wijn in blik snel terrein als de perfecte stranddrank. In deze blog leggen we uit waarom 2Wine de ideale keuze is voor je volgende stranduitje en hoe het je zomerdagen nóg lekkerder maakt.

Waarom wijn in blik perfect is voor het strand:

1 – Gemakkelijk mee te nemen. Een van de grootste voordelen van wijn in blik is het gemak en de draagbaarheid. De blikjes zijn licht, compact en eenvoudig mee te nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken over zware flessen of breekbaar glas. Stop een paar blikjes in je strandtas of koelbox en je bent klaar om te gaan!

2 – Milieuvriendelijk: Wijn in blik is een milieuvriendelijke keuze. De 2Wine blikjes zijn bijvoorbeeld beter recyclebaar dan glas en kun je gemakkelijk inleveren bij een statiegeld inleverpunt in de buurt. 

3 – Snel gekoeld. Op een hete zomerdag wil je je drankjes zo snel mogelijk gekoeld hebben. Een groot voordeel van wijn in blik is dat het sneller koelt dan wijn in een fles. Binnen enkele minuten in het ijs, zijn de blikjes al op goede temperatuur. Dit is perfect voor een verfrissend drankje op een warme stranddag.

4 – Geen glas, geen zorgen. Het meenemen van glas naar het strand brengt verschillende risico’s met zich mee. Glas kan bijvoorbeeld breken en zorgen voor gevaarlijke situaties. Met wijn in blik hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het is veilig en praktisch, wat betekent dat je zorgeloos kunt genieten van je dag op het strand.

5 – Perfecte porties. Tot slot komen de blikjes 2Wine in handige porties van 250 ml. Deze hoeveelheid staat gelijk aan twee glazen wijn, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het openen van een hele fles. Het is ideaal voor individueel gebruik en voorkomt verspilling.

 

Kortom, wijn in blik is dé perfecte oplossing voor iedereen die van gemak, milieuvriendelijkheid en kwaliteit houdt. Het is licht, draagbaar, snel te koelen en veilig voor het strand. Met onze verschillende varianten beschikbaar (rosé, wit en brut) is er voor ieder wat wils. Vergeet de zware flessen en het gedoe met kurkentrekkers; wijn in blik is de ideale stranddrank!